Optimizacija operativnog sistema:

– Detaljno čišćenje računara od VIRUSA!
– Detaljno čišćenje operativnog sistema od SPYWARE špijunskih programa.
– Optimizacija registra, radi odklanjanja zapisa o davno obrisanim fajlovima.
– Optimizacija/ubrzavanje startovanja operativnog sistema takozvanog boot-ovanja.
– Otvaranje više korisničkih naloga, da svaki član Vaše porodice može zasebno da se loguje.

antivirusOptimizacijom operativnog sistema izvućićemo maksimum od Vašeg računara. Očišćen od virusa i ostalih malicioznih programa Vaš računar će raditi brzo i sigurno. Što znači da ćete Vi moći neometano da završavate sve Vaše poslove ili da se jednostavno odmorite uz film ili igru…

 

 

Reinstalacija sistema i Back up podataka:

– Instalacija svih vodećih operativnih sistema.
– Back up, odnosno spašavanje podataka (čak i ako Vam je pao sistem).
– Instaliranje osnovnih programskih paketa (antivirus, office…).
– Podešavanje internet konekcije i naknadna instalacija svih programa potrebnih za normalno funkcionisanje Vašeg računara.

operativni1-300x122Ukoliko Vam je sistem prestao da funkcioniše naš serviser racunara će brzo i efikasno zameniti postojeći sa novim. I učiniti sve da Vam se u budućnosti slični problemi ne ponove. Pored reinstalacije samog sistema, odradićemo i kompletnu instalaciju pratećih programa kao što je office… kao i instalaciju i podešavanje antivirus programa. Ukoliko želite prethodno uspešno spašene podatke (back up) ćemo vratiti i obezbediti ih od budućeg brisanja (pri nastajanju sličnih problema).

Umrežavanje računara:

– Ugrađivanje žičanih i bežičnih rutera.
– Deljenje postojeće internet konekcije na više računara.
– Uspostavljanje i održavanje lokalnih mreža.
– Instalacija i podešavanje profesionalnog firewall programa koji će štititi Vašu mrežu od spoljnih upada hakera.

WifiUmrežavanjem računara rešićete problem deljenja internet konekcije. I na taj način izbeći dodatne troškove vezane za eventualno potpisivanje novog ugovora sa internet provajderom. Postojeći podaci na Vašim računarima biće Vam svuda dostupni i sa lakoćom ćete moći da ih delite i prebacujete sa računara na računar. Imaćete mogućnost da u trenutcima odmora odigrate neku od popularnih multiplayer igara sa članovima Vaše porodice ili prijateljima.

Popravka hardvera i nadogradnja:

– Provera ispravnosti računarskih komponenti.
– Ustanovljavanje i otklanjanje kvara.
– Nadogradnja računara (memorija, hard disk, TV tuner…).

3125Servis računara je tu da Vam reši svaku situaciju. Ukoliko dođe do fizičkog kvara računara naš serviser će sa lakoćom ustanoviti uzrok problema i pomoći Vam u eventualnoj nabavci komponenti koje ne funkcionišu. Naravno, ukoliko je moguće otkloniće nastali kvar na licu mesta.

Servis i održavanje laptop-ova:

– Provera ispravnosti laptop-a.
– Ustanovljavanje i otklanjanje kvara.
– Nadogradnja laptop-a (memorija, hard disk, Win 7, Win 8…).
– Čisćenje od prašine, pregrevanja i restartovanja

laptopataNajčešći kvarovi su da laptop radi mnogo sporo, nema slike na ekranu, restartuje se… Ukoliko dođe do fizičkog kvara ili oštećenja naš serviser će sa lakoćom ustanoviti uzrok problema i pomoći Vam u eventualnoj nabavci komponenti koje ne funkcionišu. Naravno, ukoliko je moguće otkloniće nastali kvar na licu mesta.

Daljinska podrška i popravka računara:

– Uveli smo i program za daljinsku podršku i popravku računara naših novih i starih klijenata.
– Ako vidite neki sitan problem, nazovite naš servis računara na telefon u bilo koje vreme.
– Ovo će vam uštedeti novac i vreme.
– Vazi samo za firme koje su pod ugovorom.

7ab0902b7fc57d87c8c198de1b5-300x147Program se zove Team Viewer i besplatno se skida sa interneta, za sve one koji ga nemaju u računaru. On se pokreće bez instalacije. Stari klijenti imaju taj program kod sebe na ekranu, jer je to obavezan program kao paket koji instaliramo. Ako serviser proceni da je kvar rešiv preko daljinske podrške, reći će vam da uključite program za daljinsku podršku i da pročitate user id i pass. Posle toga ne dirajte ništa na računaru, prepustite sav posao serviseru i možete gledati kako popravka teče. Ovo će vam uštedeti novac i vreme.

Cenovnik za usluge koje pruzamo odnosi se isključivo na intelektualne usluge koje pruzamo korisniku. Softver i hardver koji koristimo prilikom intervencija obezbedjuje klijent.